Rakastan

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Rakkaus

ei sanonut minulle mitään

ennen sinua

ennen pitkiä öitä kanssasi

kun minun oli lämmin

kun sinä peittelit suudelmin

unien untuvapeitteeseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot