Vanha aviopari
sormet sormien lomassa
huomenet toivottaa
viimeisen kerran
Hennot suudelmat
kuolema huulilla maistuen
tietäen
ei rakkaus lopu kuitenkaan
Aamupäivän aurinko
vielä jaksaa paistaa
vaikka mikään
ei enää tunnukaan miltään
Ja sanomattakin on selvää
että ennen iltaa
toinen on mennyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Älyttömän hyvä teema. Koskettava.
hui miten koskettavaa
surullista
mutta valtavan kaunista
ihana ja todella kaunis runo<3