Ehjät

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Enemmän kuin mitään muuta
haluan rantautua surulliseen satamaasi,
poistaa tuskan haaksirikot
ja keinua lempeillä aalloilla

kuin päivä milloinkaan
ei kääntyisi iltaan

kuin tuuli koskaan
ei myrskyksi yltyisi

Enemmän kuin mitään muuta
haluan tehdä kahdesta niin rikkinäisestä
yhden ehjän kokonaisuuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot