Vain muisto

Runoilija Drowned

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You are someone else,
I am still right here"
 

Öinen virta kuljettaa
näkymättömiin
hiljaista kulkijaa

Ei mikään satu
ei edes tunnu

Perään huudetaan
missä olet
missä olet nyt
kun yö on aamuksi kääntynyt

Kulkien
yhä eteenpäin
jättää taakseen kaiken
koko elämän

Eikä mikään satu
ei edes tunnu

Ja ikävöivät kasvot
kädet ja huulet
tuntevat vielä lämmön
vuosienkin jälkeen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea runo
upea lopetus

koskettavaa

En minä tästä keksi mitään uutta sanottavaa. Yksinkertaisesti vaan pidin. Toisessa säkeessä toisella rivillä ei-sana saattaa olla tarpeeton :) Se siitä rakentavuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot