18.10

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähdin tulella leikkimään,
jos olisin ymmärtänyt,
olisin lopettanut ennen kuin edes ajattelin koko asiaa.
Roihu isännöi kaiken polttamaan.

Kuka haluaa rakastaa mustunutta molla-maijaa?
Eihän sillä ole enää edes villoja sisällään.
Tuhkasta on vaikeaa luoda uutta ja kestävää.

Ehkä vielä jonain päivänä,
jonain päivänä,
postimyynnistä voi tilata uuden sydämen.

Selite: 
Ehkä asteen kliseinen,mutta mitä väliä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot