Nimetön

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On ihanaa olla tyhmä!

Elämä olisi niin perin tylsää,
jos kaiken osaisi ennustaa ennalta.
Järjen mukaan olisin jättänyt monta asiaa tekemättä...
...ja monta hyvää kokemusta saamatta!

Rakkaani, olet siitä ehkä yksi klassisin esimerkki.

Selite: 
Matikan kirjotuksiin menossa ja on asteen tyhjätyhmä olonen... mutta yritän ajatella asioita positiivisesti! :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot