Elintasokummulleni

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Millä oikeudella
petät
silloin kun sinua eniten tarvitsisin?

Minkä ihmeen takia
satutat
vaikka sinusta niin huolehdin?

Ehkä muutama sana on tullut liikaa sinne ja tänne,
mutta olet minulle kuitenkin korvaamaton
-ethän sinä kai sitä ole kyseenalaistanut?

Hyvä on,
hillitsen itseni ensi kerralla
menettäessäni malttini sinuun.

Toivottavasti sinä teet samoin, sillä tämä todella sattuu.

Selite: 
Jos jonkun vatsa osaa olla sitten kipeä, niin meikäläisen kyllä... kai se sotii tällä säryllä meikäläisen itseinhokohtauksia, jotka useimmiten heijastuvat vatsanpuolelle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot