Melankolia

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tippa linssissä

ilman selitettävää syytä.

Kyynelten sanotaan puhdistavan sielua,

hukuttautumista se pikemminkin on.

Tarpeeksi itkettyään murenee käsiin.

Maaduttaa viimeidetkin voiman rippeet.

Kuka enää kaiken tämän jälkeen jaksaa lähteä etsimään kadonnutta itseänsä?

Selite: 
Vanha runonen. Löytyi kännykästä. Kirjoitettu joskus ahdistuksen aikoihin helmikuussa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot