Nimetön

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän,
mieltymykseni eivät ole oikein.
Silti,
en tahdo muuttaa niiden suuntaa.
Sisäisesti yhtä vioittunut kuin karsastava silmä.

Auttaisiko todellisuuden hyväksyminen muka johonkin?

Haluan olla mieleltäni sairas,
totuus sattuu liikaa.
Enkä halua myöntää olevani kakkoslaatua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Etkä olekaan.
Pidin tästä pohtivasta runosta, siinä oli kipeyttä ja herkkyyttä samassa uhman kanssa. Hyvä teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot