Nimetön

Runoilija Kvaakku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimeässä on helppo piiloutua maailmalta,
vaan maailmaa ei voi piilottaa pimeydeltä.

Nappaan auringonsäteen saviruukkuun.
Ripottelen tuhkaa hiuksilleni.

Se on ohi nyt.

Kurkotan katseeni kohti taivasta,
myrsky on nousemassa.

Onneksi on saviruukku.

En ole enää yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot