Tuulen tuoma kuiskaus, rakkaus, jota ei ole

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Tämä ei voi jatkua enää näin.
Sinä et ole muuttunut, minä olen.
Se mitä teen sinulle...
Se mitä teen itselleni...

Sanoit että olen väkivaltainen.
Tahdotko olla kanssani jos tietäisit...
...mitä voisin tehdä...?
...mitä olisin valmis tekemään sinulle?

Sinä olet silmänlumetta.
Kauan kestäneen yksinäisyyden luoma harhakuva.
Se mitä haluan löytää..
se sinusta ei tulisi tekemälläkään.

Tuhoan itseni sinun kanssasi.
En halua olla kanssasi...enää.
Nautin kun minuun sattuu,
tahdon että se tapahtuu minulle.

Tämä on kuitenkin jo liikaa...

En näe enää eteenpäin.
Olen sokea tulevaisuuteni suhteen.
Meidän tulevaisuutemme suhteen.
Parin vuoden päästä en näe enää mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot