Sinä kuulut imperiumiini

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Tuhoan onnesi.
Et pääse enää pakoon.
Haluan tappaa sinut.
Kukaan ei pysäytä minua.

En jaksa enää sitä,
mitä teit minulle.
Pakkomiellettäsi jossa,
yrität satuttaa minua.

Ethän voi nähdä enää
hopeisia siipiäni.
Et näe enää
rikkomaasi sädekehää.

Petit minut.
Jätit minut.
Nyt kostan sen,
koska en silti lakkaa rakastamasta sinua.

Olet vain minun.
On vain yksi tapa,
näyttää se sinullekin.
Haluat sitä kuitenkin.

Rakkaani, niin voimme,
taas olla yhdessä...
Eikä kukaan pääse,
enää väliimme...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos palautteestasi. :)

Tämä on hyvin valloittava ja loppu jättää ilmaan sanattoman arvoituksen.
Taidokas.

Kieroutunutta rakkautta. Tykkään.

 

Käyttäjän kaikki runot