Anteeksi

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Se kaatui heti.
Se itkee aina.
Se ei hae apua.
Se vain vihaavihaavihaa...

Sen täytyy kuolla.
Jonkun täytyy aina kuolla.

Päivänä jolloin se herää...
Te kaikki muut kuolette.

Se ei jaksa enää.
Se haluaa sanoa hyvästi...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tuntuu niin todelta, tutulta ja kuulostaa kauniilta. Hieno, kerta kaikkiaan.

Vahvoja tunteita, toimiva toisto alussa. Tuo toinen säkeistö oli kyllä mainio. Niin, ja pikkuinen virhe, "jollouin"

kiitos..

Sulla on vahvoja runoja. Osaat mielestäni kirjoittaa todella hyvin..
Tämäkin herättää kiinnostusta, ja erilaisia tunteita. Kaunis, mutta karu.

 

Käyttäjän kaikki runot