Taas pelkkä Korvike

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Olen ainoastaan pelisi nappula,
samalla lailla minunkin käy,
kuin kaikkien minua edeltävien.

Haluaisin olla se Ainoa Oikea,
mutta siihen minä en ole riittävä.
Koska et tahdo muuta kuin satuttaa itsesi.

Pudotat minut kuitenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä se joskus menee niin.
Jollain tavoin tuttu tunne.
Pidän.

Katkeran sävyinen ja koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot