Auringon takana on kielletty paikka. . .

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Sieltä minne luulin sen kadottaneeni,
sieltä löysin itseni taas.
Täytyy valehdella jotta he unohtaisivat.
Täytyy valehdella jotta kaikki olisi todellista.

Aurinko paistaa jonkun tielle,
päättäen säteensä traagisesti.
Jonnekin missä on vain yksi tie,
Se jota en ikinä valinnut.

Täytyy yrittää saada hänet lepoon.
Täytyy yrittää saada hänet katoamaan.
Auringon paahtaessa minua...
Niinkuin hän oli aina unelmoinut...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tästä enemmän kuin muista. Ehkä onnistunut "toisto" tekee sen? hieno =)

 

Käyttäjän kaikki runot