Rak...rak...rakkautta

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Mä rakastunut oon
kesään suloiseen,
öiseen pehmeyteen.

Mä rakastunut oon
punaiseen mansikkaan,
niin makeaan.

Mä rakastunut oon,
kesään kuumaan ihanaan.

Rannalla siis tavataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rannalla vain haaveilin.

Suloinen ja makea kesä runo x) <3

 

Käyttäjän kaikki runot