Sielun sivellin

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Tahtoisin hukuttaa kaiken ruman,
joka kietoutuu pahuuden mustaan viittaan.

Olen kuitenkin niin pieni ja heikko, en pysty muuttamaan maailmaa.
Sitten keksin.

Tartuin siveltimeen ja maalasin huoneeni vaaleanpunaiseen sävyyn.
Elämä hymyilee jälleen ja minäkin-
kunhan vain ensin saan pestyä maalit kynsieni alta.

Selite: 
No en ihan koko huonetta maalannut, mutta pari kivaa huonekalua. Suosittelen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mullakin on joskus ollu sama mielipide kuin sulla...

mut sä ainakin sait hymyilemään.

 

Käyttäjän kaikki runot