Ruusupuu

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

On sydän niinkuin ruusupuu.
Se hehkuun herää, punastuu.
Kauniin herkän kuoren alla,
kylmänä kuin talven halla.
On piikki pistävä.
Vaan hiljaa varoen,
mä poimin ruususen.
Näin löydän rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nuoruus mielessä: toivorikas ja viaton.

Se on oikeasti totta: minäkin oon joskus sanaton.

http://irc-galleria.net/view.php?nick=hide_n_seek&image_id=3 0854172

 

Käyttäjän kaikki runot