Ikävä

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Kaipuun varjo
hiipi hiljaa,
sytyttäen ikävän,
joka tarttui öiseen kulkijaan.

Yössä kulkija yksinäinen
etsi turhaan
onnen apilaa.

Niin ohut oli kuiskaus tuulen,
kun se yritti kertoa;
Joku sinua ikävöi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos *ja tippa linssiin*

Tosi kaunis, viimeiset säkeet antavat toivoa, aina on jokaisella joku joka ikävöi :)

 

Käyttäjän kaikki runot