Liian vähän askeleita

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Kun tein oman valintani
luulin sen olevan oikea.
Etsin kestävää suhdetta itselleni.
Kaunis oli, mutta pettymyksen tuotti.
Ja vasta eilen sen huomata sain.

Nyt otan itseäni niskasta kiinni ja
tänään kaikki muuttuu.
Kestäväksi tarkoitettu suhde päättyy.

Tänään vien ne kauppaan takaisin, ja valitan.
Eivät kestä kävelyä kalliit Haltin talvikengät.
Hajosivat pahukset askeleiden alla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sokkitilassa en itke

 

Käyttäjän kaikki runot