Odotanko turhaan

Runoilija tavis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan tavis. Joskus nuttu nurinpäin, mutta asiat silti oikein!
 

Säätiedotus lupaa....
puolipilvistä, aurinkoa ja vielä saadaan odottaa kesän tuloa.
Ei sadepilviäkään näy taivaalla.

Ja kun minulle riittäisi vain,
että runosuoneni pisarat putoaisivat luovuuden
taivaalta ja ruokkisivat tyhjyyden
autiomaan uuteen kukoistukseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana...ja turhaa ei ole odottajan aika, sen voin omasta kokemuksesta luvata...mutta sitä kärsivällisyyttä se saattaa vaatia, vaan mitäs siitä, kun tuloksena on kaksi toisensa kohdannutta sielunpuoliskoa!

Tällaista tämä välillä on, toivottavasti saat paljon sadetta :D

no minä en odottanut turhaan.

 

Käyttäjän kaikki runot