Unimaailman toive

Runoilija Badluck

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain unissa mua suutelet,
kiinni minuun painaudut,
vartalomme yhteen sulautuu
kuin oltais samaa verta.
Selkääni piirtelet, kiihkein
suudelmin kaulaa hyväilet.
En vois toivoa enempää.
Kaikki päättyy taas, niin kuin aina.
Herään kyyneliin, mikään
ei ole muuttunut, paitsi sinä,
sinä joka sait minut itseni kanssa
sekoomaan ja turhia kertoja
itseeni pettymään. Tiedän, virheet
on osa mun elämää mut sä oot
mun suurin syntini, synti, jota ei
anneta anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot