Kadotettu onni.

Runoilija Badluck

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huulillasi hymy, käsilläsi lempeän pehmeä
kosketus. Makoilimme vain rannalla, keskellä
hiljaisuutta, ei kuulunut kuin veden kohina
ja lintujen laulu.En osannut kuvailla mitä tunsin,
jotain todella suurta ja voimakasta, ehkä jopa
rakkautta.

Istuimme laiturin päässä, kastelimme jalkojamme
vedessä. Otit musta kiinni, puristit kovaa, minua
sattui. Silmäsi alkoivat valua kyyneleistä,
puristit yhä kovempaa, sanoit klisein sanoin
"rakastan toista", sen jälkeen ei ollut enää viestejä,
ei puhelin soittoja, vastaajaan jääneitä viestejä
eikä mitään joka saisi mut sua tajuamaan.

Selite: 
Ainoa mitä mulle jäi oli kirottu kaipaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot