Sumentuneet sielunhuoneet

Runoilija Badluck

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilmat viileni nopeasti, yöksi oli tulossa pakkasta.
Hengitys höyrysi, kun seisoin pysäkillä,
ulkona oli ihanan kaunista, lehtiä tippui puista,
leijaili kunnes oli maassa. Linja-auto tuli
lähemmäs, nostin laukun olalle tietämättä
kuka minä todella olin ja mistä olin tulossa.
Kävelin perimpään penkkiin, ulkona oli pimeää,
katulamput välähteli vain silmissä kun kuski
painoi kaasua. En tuntenut ketään heistä,
pelotti

Istuit viereeni, tupakan karhean raskas
hengityksesi sai mut pysähtymään, sieluni
huoneet oli sumentumassa, kaaduin.
Heräsin bussin jarrujen ääniin, tiesin
sun päätepysäkkis oli tullut.
Nousit mua hymyillen vilkaisten.

263 sekunttia sitten, luulin etten ihastu.

Selite: 
kirjotin bussissa istuessani yksin..
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieletön tarina. Olet mahtava kertoja!

 

Käyttäjän kaikki runot