valheellinen rakkaus.

Runoilija Badluck

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi hän valehteli, valehteli joka päivä
vain enemmän ja enemmän, vaikka
minä tiesin kaiken, tiesin enemmän kuin
hän uskoikaan

Lähimmäisen puun oksatkin katkeilivat
tuulessa mutta silti minun uskoni häneen
oli vielä tuhat kertaa hatarempaa.

Silti pakotin hänen jatkamaan eteenpäin,
sinne missä hänen todella kuului olla ja
se paikka ei todellakaan ollut minun sylini.

Vaikka kuinka pahalta se tuntuikin, hänen oli
mentävä, ei kahta maailmaa kannattanut
tiputtaa samoilta raiteilta, jos toisen
voisi vielä pelastaa ja tälläkertaa valitsin hänet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot