Elämä on nyt

Runoilija Yaz67

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja kirjoitellut yli 35v omaksi ilokseen.
Tällä hetkellä hieman vähemmän pitkäaikaisen sairauden takia.
Mutta kyllä niitä välillä tulee.
Ihanaa syksyä kaikille <3

 

Kupissa kylmennyt kahvi.
Ajatuksissa päivät eilisen.
Jalassa tuska iäinen.

Minne menneetkään
ajat niin nopeaan
Vielä eilen oli elämä
edessä,
tänään miettiä saa
minne hävisi vuodet,
minne lapsen ensi askeleet.

Siemaisen kahvin viileän
ja nousen.

Elämä on nyt!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mulle tuli tosi hyvä fiilis tästä.
Kiitos.

Mulle tuli tosi hyvä fiilis tästä.
Kiitos.

Totta! Totta totisesti on näin.
Elämä on NYT.
Onnistunut runo, pidän kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot