Ikuisuuden kuunnelma

Runoilija Yaz67

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja kirjoitellut yli 35v omaksi ilokseen.
Tällä hetkellä hieman vähemmän pitkäaikaisen sairauden takia.
Mutta kyllä niitä välillä tulee.
Ihanaa syksyä kaikille <3

 

Kuuntele
kuinka vesi laulaa,
tuuli puhuu.
Kuuntele kuinka
tähdet nauraa.
Kuu-ukko hymisee.
Kuuletko
kuinka rakkaus
väreilee meissä kaikissa.
Auringon säteissä tulen kihinä.

Minä kuulen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää saa hymyilemään hyväntuulisuudellaan

Iloisen aurinkoinen runo.

Ihanan kuuloista. :)

Tämä on todellista kuuntelemista, hieno! Hyvää syntymäpäivää!

nuo ovat mukavia asioita kuulla

 

Käyttäjän kaikki runot