Toive

Runoilija Yaz67

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja kirjoitellut yli 35v omaksi ilokseen.
Tällä hetkellä hieman vähemmän pitkäaikaisen sairauden takia.
Mutta kyllä niitä välillä tulee.
Ihanaa syksyä kaikille <3

 

Hetken kuvittelin
olevani kotona,
pienen hetken
terassilla,
siemaillen poreilevaa,
nautiskellen auringosta
aurinkolasit päässä.
Suljin silmäni näin
itseni onnellisena, kävelemässä
nurmikolla, käsikädessä miehen kanssa, ja
karussa ympäristössä kaupunki viidakossa.
Kävemässä rannalla katsellen auringonlaskua.

Avasin silmät ja näin sairaalan seinän niin valkoisen.
Huokasin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot