Ei sillä väliä

Runoilija Yaz67

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.4.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 8:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja kirjoitellut yli 35v omaksi ilokseen.
Tällä hetkellä hieman vähemmän pitkäaikaisen sairauden takia.
Mutta kyllä niitä välillä tulee.
Ihanaa syksyä kaikille <3

 

Miten tämä aika menee
Meneekö se yläkanttiin, alakanttiin
vaiko ihan takapakkia

Miten elämä nakkelee
ihmislasta
kuin tuuli puiden lehtiä
Joskus hirmumyrsky kuljettaa kauas
Joskus lievä tuuli saa kulkemaan
Vain kappaleen matkaa.

Miten se onkaan joskus ihanaa
rakastaa niin
että sydämeen sattuu.
Kun rakkauden tunne pistää
sydämeen kuin tikari

Sillä on väliä jos ei
koskaan ole niin kokenut.
Jos ei lennä lailla tuulen,
eikä hirmumyrsky kuljeta minnekkään.
Miten tietää elävänsä.
Miten olevansa.
Miten tietää rakastavansa.
Olevansa rakastettu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot