Elämän retki

Runoilija 9410ff368c339e301887eeaa66ddf0e0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2018 9:36

Asuinpaikka: 01c1d60dff2be6099c77d86fdde6f4a3
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

"elämä on kuolemista,rakkaus tunnetaan sanalla tuska.."
 

Makaan täs sängys ja tuijotan kattoo.
Se vois alas tulla enkä huomais sen painoo.
Niin raskas olo etten hengittää pystyis,
mut mä kamppailen vastaan ja nousen taas pystyy.
Ei aina voi uni todeksi tulla,
kun ei sitä unta yksin voi kattoo.
Kiitos et olit totta hetken,
mä pelkäsin tätä ja menetin retken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistaa selkeesti..

Oiva on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot