Totuus

Runoilija 9410ff368c339e301887eeaa66ddf0e0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2018 9:36

Asuinpaikka: 01c1d60dff2be6099c77d86fdde6f4a3
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

"elämä on kuolemista,rakkaus tunnetaan sanalla tuska.."
 
Jokainen aamu herään tästä samasta paikasta.
Paikasta ja lämmöstä jota etsin niin kovin kauan.

Sinä ilmaannuit elämääni yllättäin mutta
minä otin sinusta kiinni.

En päästänyt irti silloin,
en päästä  irti nyt.

Olet kauneinta mitä tiedän.
Olet totta.
 
Selite: 
Elämää rakkauden kanssa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuudesta ei pidäkään laskea irti vaan löytää sieltä niin itsensä kuin toisensa - elämään yhdessä kivikoista keitaisiin.
 

Käyttäjän kaikki runot