Syy

Runoilija 9410ff368c339e301887eeaa66ddf0e0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2018 9:36

Asuinpaikka: 01c1d60dff2be6099c77d86fdde6f4a3
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

"elämä on kuolemista,rakkaus tunnetaan sanalla tuska.."
 

Herätä mut!
Ravista mut helvettiin tästä valheellisesta todellisuudesta! Näytä mulle että elämällä on vielä jotain mullekkin. Jotain pientä ja hentoa mutta niin varmaa,että se pistää pelkäämään.
Anna mä rakastan sua, anna mä korjaan sun haavat samalla kun paikkaan omia arpiani kasaan. Anna mä huudan tunteeni julki niinkuin silloin, kun olin vielä pieni lapsi joka itki pelkoaan irti rinnastaan.
Anna mun olla yhtä viaton kuin silloin. Älä anna mun odottaa jotain mitä oon odottanu jo koko ikäni. Mä en pidä odotuksesta koska ne on hajoneet aina mun käsiin ennen aikojaan. Anna mä rakastan sua jo tänään.
Anna mulle syy.

Selite: 
..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot