ikuisesti

Runoilija 9410ff368c339e301887eeaa66ddf0e0

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005
Viimeksi paikalla: 21.5.2018 9:36

Asuinpaikka: 01c1d60dff2be6099c77d86fdde6f4a3
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

"elämä on kuolemista,rakkaus tunnetaan sanalla tuska.."
 

voi miten olen väsynyt nyt.
miten haluaisinkaan luovuttaa nyt,
kun voimani ovat ehtyneet.

miten kovasti haluaisin vain nukkua koskaan heräämättä.
miten helvetin väsynyt olen epäonnistumaan.
äitinä.
tyttöystävänä.
vaimona.
ihmisenä.
ystävänä.

olen kuin olento ilman sielua.
ilman päämäärää.
ilman tunnetta.
ilman rakkautta.

mä rakastin sua niin paljon.
niin paljon kuin vain pystyin.
ikinä en osannut lopettaa.
olet kaikki mitä mulla oli.
olit se joka teki minusta aidon.

minä rakastan sinua.
ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettava
hätähuuto

 

Käyttäjän kaikki runot