Kuulethan?

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulethan
kuiskauksen
hiljaisen ja hennon
Hennon ja hiljaisen
Sen sulle kuiskaan
hennosti ja hiljaa
Kuulethan?

Selite: 
Mmm...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis hellä kuiskaus.
Lukijalle jäi kevyt olo tästä.

Siehän siellä! Onnea syntymäpäivänäsi!

Hyvin kuului tänne asti.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kuulinhan mie. Hyvää syntymäpäivää.

Kaunis hellä kuiskaus.
Lukijalle jäi kevyt olo tästä.

Siehän siellä! Onnea syntymäpäivänäsi!

Hyvin kuului tänne asti.
Mukavaa syntymäpäivää.

Kuulinhan mie. Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot