Iltarusko

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin taas
tämän illan
Niin kuin aina
Kaipaus suuri
korventaa
Auringonlasku
upeine valoineen
mua lohduttaa

Ethän suotta
värejäsi tuhlaa
Suotta ethän
värjää maailmaa
Ehkä jossain
joku tuntee kaipuuni
ja ihastelee sua
niin kuin minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Läsnäoloa ja Upeaa Tunnelmaa.
Pidin, Paljon.

Kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot