Tauko

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sielu soittaa sävelmiä, sormet kaipaa näppäimiä... pitäis vissiin kaivaa kitara "tärkistä"... :-)

Selite: 
On ollut soittamisessa tauko..
Kategoria: 
 

Kommentit

Musikaalisuus on ihana asia ja kitaran soittoa kuuntelee mielellään.

:) hyvin kuvailtu!

Kannatan ajatusta.Voi pitkän tauon jälkeen syntyä upeita sävellyksiä niinkuin nämä runon säkeetkin.

Musikaalisuus on ihana asia ja kitaran soittoa kuuntelee mielellään.

:) hyvin kuvailtu!

Kannatan ajatusta.Voi pitkän tauon jälkeen syntyä upeita sävellyksiä niinkuin nämä runon säkeetkin.

 

Käyttäjän kaikki runot