Suudelmilla petetty

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olit mulle hellä
ja niin rakas ihminen
Minulla jos kellä
oli syytä olla onnellinen
Ne kaikki viisi vuotta
jotka kanssa olla sain
en elänyt niitä suotta
niitä mietin nyt mä vain

Muistan suudelmasi
ja sun ihanan suppusuun
Olin rakkainpasi
mut muistan viime tammikuun
Sanoit mulle nakkarilla
että lähdet Helsinkiin
Mut petit suudelmilla
nyt yksin olen niin...

Selite: 
voi mua... riimityksethän ovat kuin jostain vanhasta iskelmästä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot