Pieni katse

Runoilija Johannes

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä tulit mua vastaan
kadun tungoksessa
Katseemme kohtasivat
ja sä mulle hymyilit

Katosit ihmisvirtaan
sua katseellani tavoitin
En löytänyt sua mistään
hävisit jonnekin

Mietin, jäinkö elämääsi
tään pienen hetken vain
Sydämen lyönnin verran
kun sinut nähdä sain

Jossain nyt oot
ja elämääsi kuulu en
Katse joka jaettiin
on mennyt kuin eilinen

Mietin, jäitkö elämääni
tään pienen hetken vain
Katse joka jaettiin
kun sinut nähdä sain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä jotakin koskettava... katse ihmisvilinässä voi jäädä mieleen... Kaunis ajatus hienossa runossa.

Ja Sylintäydeltä Syntymäpäiväonnitteluita !

@--)--)----

 

Käyttäjän kaikki runot