Ei mitään

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Tyhjyyttä vastaan taistellen
irrotan itseni kaikesta.
Ei ole mitään järkeä yrittää tuntea
jos mitään ei ole sielussa jäljellä.

On väärin tuntea näin.
On myös väärin uskotella, että kaikki olisi toisin.
Että olisin onnellinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistun ensimmäiseen säkeistöön

"Tyhjyyttä vastaan taistellen
irrotan itseni kaikesta.
Ei ole mitään järkeä yrittää tuntea
jos mitään ei ole sielussa jäljellä."

hienosti osaat kirjoittaa tuntemuksista. toiveen menetys ja tyhjyys on ahdistavan raskas tunne eikä peittely asiaa paranna :-S

Tää on tosi hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot