Nimetön

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Hukassa en ole, sen tiedän.

Tässä kyllä, mutta en kuitenkaan.

Kadoksissa siis itseeni.

Tunteita paljon, liikaakin.
Paljon siis sellaista mitä olisi jo pitänyt unohtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot