Missä minä olen?

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Hukassa en ole, sen tiedän.
Tässä kyllä, mutta en kuitenkaan.
Löydettynä kadoksissa.
Ihmeellisessä paikassa, minne vain minä voin päästä.

Miksi en näe mitä ympärilläni tapahtuu?
Olenko jo nähnyt liikaa vai liian vähän?

Sen tiedän, että kuulen, mutta kuulenko silti ollenkaan?
Kuulen huudon, mutta vastaukseni haihtuu tuuleen.

Yritän eksyttää kaiken ympäriltäni
tahtomattani.
Niin, että lopulta en löydä edes enää itseäni,
vaikka tiedän minne itseni jätin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot