Nimetön

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Jos osaisin
tekisin kaiken paremmaksi.
Muuttaisin itseni,
että sinäkin hyväksyisit minut.

En jaksa turhaan taivaltaa.
Tapella vastaan, kun kukaan
ei edes anna mahdollisuutta.
Joskus vähänkin on aivan liikaa
ja vielä enemmän tappavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot