Nimetön

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Aaltojen seassa, myrskyjen keskellä.
Juurissa kiinni, on vaikeaa päästää irti.
Myräkästä toiseen korkeimman avulla.
Kuinka osaan kulkea?
Polku on vienyt jalkani, käteni se on toiselle antanut,
maan multiin sydämeni haudannut.
Pois näkyvistä, toisten edestä.
Hiljaa
Niin hiljaa, ettei kukaan kuulisi, ettei näkisi minkä puun taakse hiljennetään.
Tieten tahtoen ja ei kuitenkaan.
Hitaasti, pala palalta sinne mistä kukaan ei löydä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot