Nimetön

Runoilija emitus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen liian erilainen sopiakseni tähän maailmaan, näiden ihmisten keskelle.
 

Tiennyt en minne tuuleni puhalsi.
Minä vain kuljin.
Liikaa kun etäännyin puhalsi se minut takaisin.

Harvoin tyyntä lupaili ja silloinkin petti lupauksensa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot