Rakas päiväkirja...

Runoilija Qvack

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 
...ja kertoisitko minulle vielä
missä vietinkään yöni,
kun en voi sitä enää itse muistaa.
Kevätkö sai sinut, ystäväni,
noin iloiseksi, 
että itsekkin menin näin sekaisin.
Voinko oikeasti toisen hymystä, 
tulla näin hyvälle tuulelle?
Selite: 
Hih, kaverilla hyvä olla ni mullakin =) vkln legendaarisia lauseita kokosin yhteen, kyllä mä oikeesti tiän missä oon yöni viettäny =)
Kategoria: 
 

Kommentit

kyllä voi....sanon syvällä kokemuksen äänellä
:o)

Onnellinen ja riemukas runo hyvästä mielialasta.

Sujuva, sointuva runo jonka purossa ei ole liika mutkia, kaarteita, syvänteitä tai sumua. Pidän kaikessa yksinkertaisuudessaan.

 

Käyttäjän kaikki runot