Loskainen marraskuu

Runoilija Qvack

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 
Loskainen marraskuun ilta,
tulen kotiin ja vaihdan yövaatteet päälle, 
laitan villasukat jalkaan.
Lämmitän kupin kuumaa kaakaota,
kermavaahtoa päälle.
Sytytän pari vanilijakynttilää 
ja käperryn lämpimään kainaloosi.
Pian nukahdan rauhalliseen,
turvalliseen uneen   
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana!

Hyvää syntymäpäivää!

"loskainen marraskuun ilta"...ja niin lämmin ja romanttinen kuitenki kullan kainalossa
hyvää syntymäpäivää

 

Käyttäjän kaikki runot