Ötökkä

Runoilija Qvack

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 
Kauhea hirveä rumilus,
metsäretken kammotus.
Litistän, rutistan, puristan,
matkaasi jatkat aina vaan.
Ehkä jonaina päivänä
sut löytää kirppupikkuinen,
mut siihen saakka oot riesanain,
äklö hirvikärpänen
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hah,kyllä ne ötökät on hirrrrveitä,yak....kiva runo huumorilla:))

hih...näinhän se menee
hyvä <3

hah,kyllä ne ötökät on hirrrrveitä,yak....kiva runo huumorilla:))

hih...näinhän se menee
hyvä <3

 

Käyttäjän kaikki runot