Ryöväri

Runoilija Qvack

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 
Rinnastani riisti,
suuren surun sydämestäni,
lasittuneen katseen kasvoiltani vei.

Tämän kaiken teki tahallaan hyväntahtoinen ryöväri. Rakkaudella sydämeni tyhjiön täytti, sinne asettui asumaan, sinne teki kotinsa
Selite: 
Halusin vaan käyttää sanaa ryöväri jossain runossa, siksi tällanen =)
Kategoria: 
 

Kommentit

nin se tais tehä... =o)

Tämä on todella hyvä

Kauniisti kirjoitettu(:

nin se tais tehä... =o)

Tämä on todella hyvä

Kauniisti kirjoitettu(:

 

Käyttäjän kaikki runot