Puumaista

Runoilija Qvack

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 

Niin kuin pieni vesitilkka
piristää viestisi keskellä päivää,
kuin hymyilevä aurinko
lämmittää halauksesi,
kuin suuri ravinnekato
viikko ilman sinua,
niin kuin puu ilman juuriansa
olen minä ilman sinua

Selite: 
pöh
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot