Anteennimyrsky

Runoilija Eedit Vuolela

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oikea aivopuoliskoni
on täynnä anteenneja,
jotka pyörivät
joka suuntaan.
Ikiliikkujat.
Ne etsivät kanavia,
ne hakevat hyvää musiikkia.

Miten sinä löydät
ne asemat,
miten sinä osaat väännellä
niitä anteenneja?

Sisäinen harmonia on ajan kysymys.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot